In many German restaurants this kind of soup is a classical. Especially now when the temperature is all day below zero.
First in German, further down on the page you will find the recipe in English.
The measures you can easily convert here:
http://www.convert-me.com/en/convert/cooking
Zutaten für 4 Personen:
400g Möhren
60g frischer Ingwer
50g Butter
1 EL Zucker
600ml Gemüsebrühe
150ml Kokosmilch
Pfeffer und Salz
- Möhren in feine Scheiben schneiden.
- Den Ingwer so klein wie möglich schneiden.
- Zusammen mit der Butter in der Pfanne erhitzen.
- Zucker hinzufügen und leicht karamelisieren lassen.
- Mit Gemüsebrühe und Kokosmilch ablöschen.
- Für 20 Minuten unter leichter Hitzer köcheln lassen.
- Mit Stabmixer pürieren.
- Mit Pfeffer und Salz abschmecken.
Ingredients for 4 people:
400g carrots
60g fresh ginger
50g butter
1 TS sugar
600ml vegetable broth
150ml coconut milk
Pepper and salt.
- Make fine slices from the carrots.
- Cut the ginger is really small pieces.
- Put them with the butter into a heated pan.
- Add the sugar and wait until it turns to caramel.
- Add the broth and the coconut milk.
- Keep hot without boiling for 20 minutes.
- Puree with a blender.
- Add pepper and salt as you like.
No comments:
Post a Comment